Tekstcorrectie

Het woord zegt het al: een tekstcorrector corrigeert teksten. Op spelfouten, maar ook op stijlfouten en grammaticafouten. Bij redacteur Chinouk Thijssen volgde ik in 2019 de basiscursus en de masterclass Teksten corrigeren en daarover was ik zo enthousiast dat ik besloot dat tekstcorrectie een mooie combinatie vormt met mijn activiteiten als auteur, schrijfdocent en schrijfcoach.

Heb jij een manuscript geschreven, een scriptie of teksten voor jouw eigen website? Grote kans dat je er – net als ik tijdens het schrijven van mijn thriller Oververhit – ontzettend veel tijd en energie in hebt gestoken! Je hebt je eigen tekst al zo vaak gelezen dat je waarschijnlijk je eigen fouten niet meer ziet, je leest er simpelweg overheen. In dat geval kan ik je helpen!

Hoe werkt het?
Als je overweegt je tekst te laten corrigeren en je wilt weten wat ik daarin voor je kan betekenen, stuur dan een mailtje naar info@ingespaan.nl. Vermeld in je mail of het gaat om een manuscript, een scriptie of een ander soort tekst. Graag hoor ik ook hoeveel woorden je tekst telt, wat je deadline is en – in geval van een manuscript – om welk genre het gaat.
Binnen 1 werkdag neem ik contact met je op!

Ik corrigeer je tekst in Word. Mocht je de voorkeur hebben voor correctie op papier of in Pdf, dan kunnen we daarover overleggen.
Ik kijk je tekst grondig na op taal-, spel- en stijlfouten, interpunctie en grammatica. Dat betekent dat ik niet oordeel over bijvoorbeeld de personages en verhaallijnen in jouw manuscript of de inhoud van jouw scriptie.