Overige schrijfactiviteiten

Naast het schrijven van boeken en verhalen, help ik graag andere schrijvers met hĂșn verhaal. En dat doe ik op verschillende manieren!

Schrijfdocent & schrijfcoach
Bij de Online Schrijfschool van Marelle Boersma begeleid ik deelnemers aan de thrillercursus, de cursus kinderverhalen en de cursus korte verhalen schrijven. De laatste twee cursussen heb ik zelf samengesteld. Daarnaast begeleid ik schrijvers bij het schrijven van hun thriller, kinderverhaal of kort verhaal. Dit kan in de vorm van eenmalige coaching zijn, tot de meest uitgebreide vorm: het jaartraject ‘van idee tot publicatie’.
Kijk voor meer informatie op de pagina Schrijfdocent & schrijfcoach.

Schrijfweekend
Namens de Online Schrijfschool organiseer ik het schrijfweekend ‘Het gouden verhaal’. In dit weekend richten we ons op het schrijven van een verhaal voor een schrijfwedstrijd. Je krijgt workshops, individuele coaching en hebt natuurlijk ook tijd om zelf te schrijven! Je verblijft in een tiny house, gelegen naast ons huis en we hebben de beschikking over een grote trainingsruimte.
Kijk voor meer informatie en beschikbare data op de pagina Schrijfweekend.

Schrijfhuisje
Zelf heb ik meerdere malen mogen ervaren hoe het is een ‘schrijfhuisje’ te boeken en een aantal dagen volledig de tijd en focus te hebben voor het schrijven van mijn boek. Ben jij ook op zoek naar een supermooie plek om te schrijven? Je kunt terecht in onze tiny houses Boshut of Boomhut!
Kijk voor meer informatie op de pagina Schrijfhuisje.

Tekstcorrectie
Voor verschillende uitgevers en voor auteurs die in eigen beheer uitgeven, corrigeer ik de drukproef van hun manuscript. Het gaat hierbij om het corrigeren van spelfouten, stijlfouten en grammaticafouten.
Kijk voor meer informatie op de pagina Tekstcorrectie.