Schrijfweekend Het gouden verhaal

De afgelopen tijd heb ik voor de Online Schrijfschool aan een aantal verschillende schrijvers feedback gegeven op hun verhalen die zij schreven voor een schrijfwedstrijd. Hoe leuk is het om dan na een tijdje enthousiaste berichten te krijgen van deze schrijvers dat ze mijn feedback hebben verwerkt en hun verhaal het vervolgens erg goed heeft gedaan! Maar liefst drie gepubliceerde verhalen, waarvan één winnend verhaal en nog een longlistnotering, waarvan de uitslag nog moet volgen!

Onthoud dit, en bedenk dan dat ik daarnaast:
???? samen met Uitgeverij Neckar de schrijfwedstrijd De Rommelzolder heb georganiseerd
???? de schrijfwedstrijd De man van de markt van Godijn Publishing heb gejureerd
???? zelf natuurlijk heb deelgenomen aan schrijfwedstrijden
???? samen met Marelle Boersma schrijfweekenden geef voor de Online Schrijfschool

Dit alles heeft geleid tot het allereerste schrijfweekend, speciaal gericht op schrijfwedstrijden! Met workshops over korte verhalen en over opvallen bij de jury, brainstormen over het thema van de wedstrijd en individuele schrijfcoaching. Het eerste weekend staat gepland in februari 2022 en wordt gehouden bij mij thuis in Voorst! De deelnemers overnachten in de tiny houses naast ons huis (precies, die op de foto) en we hebben een grote ruimte tot onze beschikking voor de workshops en om te schrijven.

Meer weten? Alle informatie vind je hier!

En denk je: wat heb jij zelf dan geschreven voor een schrijfwedstrijd? Lees dan eens hier, of kijk verder rond op mijn website!

 

1 Reactie

 1. Wim Epskamp

  Dag Inge,

  Ik ben 75 en schrijf verhaaltjes in het Achterhoeks/Ulfts dialect volgens de WALD spelling. Omdat ik in Ulft woon is mijn vraag of ik aan de schrijfcursus mee kan doen zonder overnachting in jouw huisje? Zo ja wat moet ik dan betalen?

  Je kunt mijn verhalen lezen op Facebook “ De Praoter-j “ .

  Ik hoor graag van je.

  Groet,
  Wim Epskamp
  MOB.: 06-40799955

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.