Voor de Online Schrijfschool heb ik de cursus Kinderverhalen schrijven gemaakt. Om te vieren dat we deze cursus aan ons aanbod toevoegen, organiseren we samen met Uitgeverij Neckar en Thrillers & More iets superleuks!

Schrijfwedstrijd De rommelzolder

Bij de Online Schrijfschool op zolder, hebben we iets spannends gevonden:

een mysterieus boek met alleen maar witte, lege bladzijden. Maar wat heb je aan boek zonder verhalen? We dagen jullie uit om het boek te vullen met 15 spannende avonturenverhalen voor lezers van 8 tot 12 jaar!

De rommelzolder

Op 1 april opent de Online Schrijfschool de inschrijving voor de cursus ‘Kinderverhalen schrijven’, die op 15 april van start gaat. Als je de cursus ‘Kinderverhalen schrijven’ volgt, leer je hoe je schrijft voor deze superleuke doelgroep. Tijdens de cursus volg je videolessen, maak je schrijfoefeningen en opdrachten die je instuurt voor feedback. Je schrijft tijdens de cursus dus al aan je eigen verhaal en krijgt daarop meerdere keren feedback!

Om te vieren dat de Online Schrijfschool deze cursus aan haar aanbod toevoegt, organiseren we in samenwerking met Thrillers & More en uitgeverij Neckar een toffe schrijfwedstrijd met de naam:

‘De rommelzolder’

Kika goed doel

Bij deze geweldige schrijfwedstrijd kun je een publicatie in een verhalenbundel ‘De Rommelzolder’ winnen! Maar liefst 15 verhalen worden geselecteerd voor de bundel.

Actie: ondersteuning voor KiKa

Maar dit is helemaal mooi: van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar KiKa. We werken namelijk vol passie aan verhalen, dus daarbij ondersteunen we graag een goed doel dat bij deze wedstrijd natuurlijk gerelateerd is aan kinderen.

Dus 1 euro van elk verkocht boek gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) ten behoeve van onder andere onderzoek naar genezing van kinderkanker en ondersteuning van Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Schrijf jij mee?

Start:                                 1 april
Deadline:                          15 mei
Uitslag 15 verhalen:         21 juni
Uitslag top 3:                    27 juni
Thema:                             De rommelzolder
Genre:                              avonturenverhaal
Doelgroep:                       8 – 12 jaar
Omvang:                          maximaal 2.000 woorden
Inzenden:                         per e-mail aan inge@marelleboersma.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *