Vanaf 1 oktober 2019 ben ik als junior schrijfcoach verbonden aan de ThrillerAcademie. Een kans waar ik superblij mee ben! Zelf ben ik meerdere keren bij Marelle Boersma op schrijfweek geweest en ik vind het dan ook geweldig dat ik het vak van schrijfcoach onder haar begeleiding mag gaan uitvoeren. In november zal ik bij haar ook het opleidingsweekend voor schrijfdocenten volgen.

De ThrillerAcademie is een online schrijfschool die schrijvers opleidt in alle facetten van het auteurschap. Je kiest er zelf welke modules je volgt, van schrijftechnieken tot boekmarketing en auteursbranding. Bij de ThrillerAcademie draait alles om het verhaal, met de focus op thrillers. Maar je kunt er ook aankloppen met een spannend (kort) verhaal, een roman, een levensverhaal of een kinderboek. Veel schrijftechnieken zijn universeel, en alle boeken hebben een snuf(je) spanning nodig.

Bij de Thrilleracademie houd ik mij voornamelijk bezig met het begeleiden van de online schrijfmodules voor de cursisten die een thriller schrijven.

0 reacties