In mei 2023 verschijnt mijn 3e thriller ‘Nooit meer thuis’ bij HarperCollins Holland en ik mag jullie de flaptekst laten lezen en de cover laten zien!

Nooit meer thuis

Als haar man zegt dat hij van haar wil scheiden, moet Meriam al haar moed verzamelen om het slechte nieuws aan hun kinderen te vertellen. Hoewel haar leven in duigen valt, probeert ze zich zo goed mogelijk staande te houden. In Nicoline, moeder van een klasgenootje van haar dochter, vindt ze onverwacht een vriendin met wie ze haar zorgen kan delen.

Maar ook Nicoline heeft veel aan haar hoofd. Om onduidelijke redenen lijkt haar dochter steeds ongelukkiger. Als Nicoline erachter komt dat haar kind gepest wordt, wil ze actie ondernemen, maar ze wordt van alle kanten tegengewerkt. Zowel het leven van Meriam als dat van Nicoline komt op zijn kop te staan als een van de meisjes verdwijnt. Samen gaan ze op zoek naar de waarheid, een zoektocht die hun levens compleet zal veranderen. Want een moeder doet toch alles voor haar kind?

Inge Spaan - Nooit Meer Thuis

Het duurt nog even voor het zover is, maar ik kan nu al niet wachten tot jullie het verhaal van Meriam en Nicoline kunnen lezen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.