Doe jij wel eens mee aan een schrijfwedstrijd?

Schrijfwedstrijden zijn in. Het is niet alleen heel erg leuk om eraan mee te doen, je leert er ook nog heel veel van én het staat goed op je schrijf-cv. Zelf heb ik meegedaan aan verschillende wedstrijden, van verschillende omvang. Zo moest ik voor de manuscriptenwedstrijd van uitgeverij De Crime Compagnie 35.000 woorden inleveren, ik behaalde de finale van deze wedstrijd. Het kortste verhaal dat ik voor een wedstrijd schreef omvatte 250 woorden, dit verhaal werd in een bundel gepubliceerd. Mijn verhaal waarmee ik de schrijfwedstrijd van Vriendin en Bookspot won, zat er tussenin; het had ongeveer 2.000 woorden.

Samen met de ThrillerAcademie heb ik een workshop gemaakt, waarbij je in 3 avonden leert welke elementen van belang zijn bij een schrijfwedstrijd. Zo leer je om te gaan met schrijfvoorwaarden zoals woordenlimiet, genre en thema, leer je de valkuilen te herkennen en oefenen we op verrassende plotwendingen binnen de woordenlimiet.

Doe je mee? Superleuk! We werken samen aan de beste versie van jouw verhaal!

De eerste workshop wordt al in januari 2020 gegeven, in Gendringen. Aanmelden kan door mij te mailen, of door het aanmeldingsformulier op de site van ThrillerAcademie in te vullen.

0 reacties