Inmiddels is het twee weken en een dag geleden dat Oververhit uitkwam, en wat was het leuk!

Het begon al toen ik drie dagen voor de verschijningsdatum een foto postte, waarop ik een stapel Oververhit signeerde. Zoveel leuke reacties en de lengte van de lijst met vooraf gereserveerde boeken nam in hoog tempo toe!

Daarna… kwam het filmpje. Een paar weken eerder postte ik op Facebook een bericht (namens een vriendin 😂), over een mogelijke online boekpresentatie en vroeg om ideeën voor vragen. Wat een leuke vragen kwamen er voorbij! Toen had ik nog steracteurs nodig voor het intro van mijn presentatie, en wat bleek, in een avond was dat voor elkaar! Door het enthousiasme van alle mensen die mij meteen wilden helpen, vergat ik bijna de zenuwen. Want die had ik. Ik heb serieus wakker gelegen van het idee voor de camera te verschijnen en zelfs gedacht: ik kan altijd zelf nog zonder geluid kijken. Uiteindelijk kan ik niet anders zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik het heb gedaan. Ik denk er sterk over de titel van mijn tweede boek zo te kiezen, dat ik weer als reporter de straat op kan!

Ook na de boekpresentatie ging de publiciteit door. Oververhit stond als leestip in Vriendin, samen met jawel, Saskia Noort. Goed gezelschap dus! Vorige week was er een halve pagina in de Oude IJsselstreek Vizier aan Oververhit gewijd, werd ik geïnterviewd door Accountant.nl en komende week staat er een interview met de Gelderlander gepland.

En dan het allerbelangrijkste, de reacties van lezers! Inmiddels is er een driesterrenrecensie verschenen en alle andere recensenten zijn het tot nu toe heel erg met elkaar eens en hebben unaniem vier sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️ aan Oververhit gegeven. Whiehoe!! Tel daar bij op alle berichtjes die ik van (voor mij bekende én onbekende) mensen heb gekregen dat ze Oververhit al uit hebben, dat ze het heel spannend vonden, het niet weg konden leggen en het zo fijn en lekker leesbaar vonden, en het wordt steeds leuker! Dan zijn er de mensen die op dit moment aan het lezen zijn, en mij laten weten welk personage ze verdenken. Ik wacht nog op de eerste met het goede antwoord! En dan nog de supermooie vakantiefoto’s, waar Oververhit op het strand of aan het zwembad wordt gelezen, in de zon uiteraard!

Jullie raden het al: ik ben een heel blij mens!
Ik kan niet anders zeggen dan dat een boek uitbrengen echt heel erg leuk is, ik kan het jullie allemaal aanraden!

 

1 Reactie

  1. Els Pothoff

    Inge ik heb met veel plezier je boek gelezen op naar het volgende.